Mindenki tudja, hogy a segítő tevékenység egy szép és nemes dolog, ugyanakkor nem én lennék, ha ebből nem tudnék többet kihozni. 😉

Vissza kell menni az Univerzum alap működési modelljéhez, melyek szerint amint fent úgy lent és amint kint úgy bent.

Bizonyára olvastátok a 2-es menüpontomat, ahol az asztrológia ősi tudományát hívom segítségül az Élet működési modelljének a megértéséhez. Így, amennyiben hajlandóak vagyunk tudomásul venni SAJÁT ÉLETÜNK mozgatórugóit, mely feketén/fehéren leképezésre kerül a horoszkópunkban, AKKOR mindazokat az energiákat/analógiákat, melyeket NEM szeretnénk megélni önmagunkban mint történést (betegség, baleset, egyéb disszharmónikus történés velünk kapcsolatban), azt kihelyezhetjük a külvilágba, pontosabban megélhetjük oly formában, hogy a külvilágban rajtunk kívül történnek, DE mi kapcsolatba kerülve ezen történésekkel, megkapjuk ugyanazokat a szükséges energiákat/tapasztalatokat, mintha mibennünk/mivelünk kapcsolatban történtek volna meg.

Fenti leírásom alátámasztása egyértelműen látszik az én önkéntes tevékenységemben, amit az Országos Mentőszolgálat, Központi Mentésirányító Csoportjában végzek:

Az én horoszkópom az átlag ember sorsához képest nehezített, amit ha nem tudnék ebben a formában megoldani, AKKOR nagyon nehéz és majdnem elviselhetetlen életem lenne.

SZámtalan betegség-, baleset-, halál formával találkozom az önkéntes tevékenységem során, kapcsolatba kerülök velük, részben átélem azokat a pillanatokat, amiket az abban résztvevő emberek átélnek, s MINDEN telefonhívás/szakmai segítségnyújtás (újraélesztés, életveszélyes sérülések ellátása, szülés levezetés, közlekedési balesetek, házi, munkahelyi balesetek sokaságával találkozom, stb.) által azokat az analógiákat élem meg “kívülről”, amikre szükségem van, ugyanakkor mégsem sérülök általuk.

Munka közben

Hihetetlenül hangzik? Igen, DE működik. Kijátszása a Sorsnak? NEM, ugyanis azt kell megértenie MINDENKINEK, hogy teljesen mindegy, hogy a “Leckét” miként tanuljuk meg, az a lényeg, hogy magunkévá, tapasztalattá tegyük az általa hordozott üzenetet. Így van összefüggésben minden mindennel.

Fel kellene nőnünk emberi mívoltunkhoz, s így nem kikerülni, elkerülni akarnánk a nehézségeket, HANEM oly módon megélni, hogy az a személyiségünkben/családunkban ne okozzon törést.

Tehát ha Te is szeretnél közelebb kerülni a saját harmonikus Életed megélési formájához, AKKOR egyik lehetősége ennek, hogy jobban megismerd Önmagad, a Sorsod és a születésed alkalmával magaddal hozott lehetőségeket és KÖTELEZETTSÉGEKET!

Amennyiben az én tapasztalatomat, tudásomat segítségül elfogadod, akkor kérlek olvasd el a 2-es menüpontomat, s elindulhat számodra is ÉLETED harmonikus(abb) megélése!

SZeretettel & baráti üdvözlettel,

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf