Testünk egy csodálatosan működő egység, amely rendelkezik az öngyógyítás eszközével is. Ezt az adottságot számos területről érkező káros hatások gyengítik, rombolják!

Nézz körül egy bevásárló központ élelmiszer osztályán és lásd, hogy az ott ma kapható “élelmiszerek” 80 %-a 50 évvel ezelőtt nem is létezett! Az élelmiszeripar megjelenésével és térnyerésével elképesztő változások indultak be a szervezetünkben, ami az öngyógyító mechanizmus gyengülését, alul működését eredményezték.

Itt lehet hatalmas jelentősége az életmód váltásnak, ami az étrendünk, vízivásunk, mozgásunk megváltoztatását kell hogy maga után vonja. Viszont van egy rossz hírem ezzel kapcsolatban! Már nem a jó és a rossz közül, hanem a rossz és a kevésbé rossz közül van lehetőségünk választani!

Rendkívül fontos a szervezetünk működéséhez elengedhetetlen anyagok, mint a vitaminok, nyomelemek, fehérjék stb. bevitele, de honnan? A rendelkezésünkre bocsájtott táplálékok már nem tartalmazzák ezeket abban a mértékben, amit korábban az “élelmiszeripar” megjelenése előtt tartalmaztak!

Számos ilyen felmérés készült, amikhez a hozzáférés minden érdeklődő számára biztosított. Itt viszont felértékelődik a minőségi táplálék kiegészítők szerepe. Igen, de melyik a minőségi, hiszen minden cég ezt állítja a saját termékéről?

A 2,5 éves saját tapasztalatom és a Cég 8 éves tapasztalata egyértelműen mutatja az Utat. Ha szeretnél Te is Életed minőségén változtatni, AKKOR járjuk együtt ezt az Utat…

Bővebb infó:

Kapcsolat felvétel/Contact:

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf