2013-02-12 16.35.52

Forgács Miklós vagyok, és nagyon örülök, hogy kapcsolatba kerülhetek veled.

Gyerekkorom óta útkeresőként néztem ki a világba és kerestem arra a választ, hogy miért születtem?

Ez a belső tűz hajtott és hajt még mindig az Utamon.

Egész életemre az jellemző, hogy NEM ÁLLOK BE A SORBA, amint azt a legtöbb ember teszi.

Azt láttam, hogy a hagyományos életmodellben a munka(hely) (8:00-től 17:00-ig) nem adja meg az embernek azt a SZABADSÁGOT, ami JÁR NEKI és azokat az ÉLETKÖRÜLMÉNYEKET, melyben egy ember a családjával ANYAGI BIZTONSÁGBAN, szeretetben, boldogságban tud ÉLNI.

Saját vállalkozásokat csináltam, az egyéni vállalkozótól a BT-n keresztül a Kft-ig minden gazdasági formát kipróbáltam, DE sajnos nem teljesítette be az ÁLMOMAT.

Neked is van ÁLMOD? Teszel érte valamit vagy csak úgy dédelgeted, hogy hát ha valami folytán beteljesedik…?!

1 év munka után hova érkeztem? Érdekel? Akkor klikk a videóra, MEGTALÁLOD TE is a kezdő lépéshez a szükséges információkat!

Kerestem, keresek… Nyitott szemmel járok a világban és ha a Sors vagy Isten, bárminek nevezhetjük elém tesz egy lehetőséget, akkor azt megnézem, megvizsgálom és ha az ÁLMAIM felé vezet, akkor LÉPEK.

A teljes story rólam – klikk ide

Voltál már olyan helyzetben, hogy valami lehetőség tetszett Neked, szívesen csináltad volna, DE nem mertél lépni, mert féltél a bizonytalantól, féltél attól, hogy mit fognak az emberek szólni a környezetedben (családod, barátaid, munkatársak)?

Nem vagy egyedül. Nagyon sokan vagyunk így az ÉLETBEN.

Családos ember vagyok. Párommal és 2 tizenéves gyermekünkkel Szentendrén élünk a szép Dunakanyarban.

Az emberek a környezetemben az évek során megpróbálták sárba tiporni az álmaimat, DE én kitartottam mellettük és MOST a legjobb úton vagyok a megvalósításuk felé.

Ezt kívánom NEKED is, hogy legyél ERŐS és KITARTÓ, az univerzum teljesíti az igaz, belülről jövő mély vágyaidat. Nagyon fontos, hogy MINDIG SZERETETTEL fordulj oda a többi emberhez, mert minden amit adsz, azt az UNIVERZUMTÓL visszakapod.

Baráti üdvözlettel,

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

vagy írj a Facebook-on

Szabó Péter egyik legkedvesebb motivációs előadóm pár perces videójában 100%-ban átadja azt az üzenetet, azt az életszemléletet, amit már gyerekkoromtól vallok. Kérem fogadd szeretettel!