Egyre többen érzik szűknek azt a teret, amiben életüknek min. 8 óráját töltik, amit munkának nevezünk. Tele van korláttal, feszültséggel, közvetlenül a főnök látókörében vannak, sokszor kedvetlen munkatársak között kell dolgozni és még bármilyen fertőzésnek is ki vannak téve a munkahelyen az emberek között.

Van más megoldás, lehetőség a munkára?

Ezt a képet ajánlom figyelmedbe:

Távmunkából szeretnél pénzt csinálni?

vagjbelemost

Kiknek ajánlott ez a LEHETŐSÉG?

  • Munkaadóknak, akik távmunkahelyre keresnek munkavállalót + mérni is szeretnék a távmunkavállalójuk objektív teljesítményét (első 2 embernek ingyenes, a többi fizetős);

  • Munkavállalóknak, AKIK az oldalon feltudják tölteni az Önéletrajzukat, s ezt követően rögtön kapnak megfelelőségi ajánlatokat, azaz munkaajánlatokat, amennyiben min. 25%-ban egyezik az önéletrajz egy távmunka hirdetéssel;

  • Szabad embereknek, AKIK saját maguk főnökei szeretnének lenni és az Affiliate/Ajánlói program adta lehetőséget kihasználva kiegészítenék a keresetüket egy plusz jövedelemmel!

Amennyiben a fenti 3 közül valamelyikbe tartozol, Téged is vár a lehetőség, hogy a mai kissé bizonytalannak látszó világban kezedbe vedd a Sorsod irányítását!

vagjbelemost

Ne feledd, 2x kell regisztrálni az oldalon! A második regisztráció A Partner Programhoz való csatlakozás, melynek célja a Magyar Távmunka Szövetség távmunka minősítési rendszerének minél szélesebb körben való promotálása. A Partner Programba regisztráltak feladata, hogy mentorként segítsék az érdeklődőket.

A Partner Programba bármely regisztrált felhasználó beléphet ezen az oldalon, aki vállalja hogy az általa ajánlott érdeklődőket segíti a minősítési folyamatban és ezt követően is. 

————————————————————————————————

Összefoglalva: Amennyiben szeretnél magadnak nagyobb szabadságot a munkavégzés területén és/vagy több pénzt szeretnél magadnak csinálni, AKKOR köztünk a helyed!

Kapcsolat felvétel/Contact:

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf